Vacatures

Bij Bistro NOST en Hotel Tholen is ons team de kern van alles wat we doen. Dankzij hun enthousiasme, gastvrijheid en toewijding creëren we een plek waar gasten zich altijd welkom voelen en graag terugkomen. Wij hechten veel waarde aan een werkplek die zowel inspirerend als gezond is, waar onze medewerkers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en met plezier hun talenten en passie te ontplooien.

Schoonmaak

Parttime / Bijbaan

Ontbijt kok

Fulltime / Parttime / Bijbaan

Medewerker bediening

Fulltime / Parttime / Bijbaan

Zelfstandig werkend kok

Fulltime / Parttime / Bijbaan

Kerst

24 t/m 27 dec

Menu

5 gangen menu €99,-

Wijn arrangement

5 gangen €45,-

0% arrangement

5 gangen €30,-

Amuses

Zeeuwse platte | Pruim | Zeevenkel


Scheermes | Appel | Zure room | Algen Kreukels


Bloedworst | Zoete ui | Boekweit


Zuurdesem | Gezouten boter | Wild zwijn paté

Menu

Zeebaars | Mossel | Royal Belgium Caviar ‘Platinum”

 

Coquille | Gerookte Paling | Truffel

 

Vissoep | Rouille | Croutons

“De essentie van Zeeland’

 

*Tarbot | Langoustine | Boerenkool | Gepekelde look

Supplement + €29,-

 

Damhert | Schorseneer | Stoofpeer | Pomme aligot gruyère

 

*Kaas selectie ‘Fromagerie Murre”

Supplement + €17,-

I.p.v. dessert + €5,-

 

Pompoen | Hazelnoot | Sinaasappel | Kaneel

Grand opening

Wij openen op donderdag 3 juli